055-506 2586 info@hvhunen.nl Delenseweg 37, 7352 TA Hoenderloo

Buitenschilderwerk, nieuwbouw en onderhoud

Schilder- en afwerkingsbedrijf Herman van Hunen verzorgt alles wat u buitenshuis geschilderd wilt hebben. Denk hierbij aan puntlijsten, dakkapellen, kozijnen en deuren. Ook sauzen wij buitenmuren.

Minder milieubelastende verf voor buitenschilderwerk

Voor buienschilderwerk gebruiken wij altijd minder milieubelastende, synthetische verfsoorten. U kunt ook kiezen voor een watergedragen buitenverfsysteem.

schilderwerk Herman van HunenBinnenschilderwerk, nieuwbouw en onderhoud
In huis wordt geleefd. Het is dus belangrijk dat het schilderwerk het gezinsleven aan kan. Herman van Hunen levert kwaliteit waar u jaren mee vooruit kunt. Hierbij kunt u denken aan het schilderen van deuren, ramen, kozijnen, plinten en trappen. Wij sauzen plafonds en wanden met latex of een structuurverf. Binnen gebruiken we uitsluitend watergedragen verfsystemen.

Behangen
Wilt u een mooi designbehang of een scheuroverbruggend glasweefsel op de wanden van uw woning? Herman van Hunen levert en plakt veel soorten behang, glasweefsel en vlies. Wij hebben een ruime keuze in ons assortiment. Ook het mooie product, katoen- ,wand en plafondbekleding (het zogenoemde ‘vloeibare behang’) kunnen wij deskundig aanbrengen.

Isolatieglas en vensterglas
Wij leveren en plaatsen isolatieglas zoals HR++, maar ook enkel glas behoort tot de mogelijkheden.
Daarnaast is ook gefigureerd glas, zowel enkel en als isolatieglas, bij Herman van Hunen verkrijgbaar.

Planmatig onderhoud
Wilt u uw huis goed bijhouden en zo de kans op dure houtrotreparaties zo klein mogelijk houden? Laat schilder- en afwerkingsbedrijf Herman van Hunen dan het planmatig onderhoud verrichten. Wij zorgen dat uw huis goed in de verf blijft na de eerste volledige schilderbeurt.

U betaalt alleen de uitgevoerde werkzaamheden

Dit doen wij door één keer in de drie jaar onderhoud te plegen. Na negen jaar is uw huis dan pas weer aan een volledige schilderbeurt toe. Dit gebeurt altijd in overleg en u betaalt alleen de uitgevoerde werkzaamheden. Wij hanteren geen contracten, maar zorgen op tijd voor het onderhoud van uw woning. Makkelijk èn deskundig!

schilderwerk Herman van HunenKleur- en technisch advies
In samenwerking met verfgroothandels en leveranciers kunnen wij een verftechnisch advies verzorgen. Als u twijfelt over behandelingen van ondergronden of het soort verfsysteem, vragen wij een technisch advies bij onze groothandel aan. U weet dan zeker dat een goed verfsysteem op het hout of de muren van uw woning of bedrijfspand komt.